Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Penzión Terchová

Obec: Terchová
Okres: Žilina
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Hotel - penzión
Iné:
378 000 €

Popis nehnuteľnosti

Rodinný penzión v rázovitej obci Terchová - v blízkosti známeho rekreačného strediska Vrátna s výbornými podmienkami pre turistiku, lyžovanie, bicyklovanie a takisto s množstvom kultúrnych a športových akcií. Stavba postavená v r. 2006 je 2-podlažná, postavená na pozemku o výmere 420m2, zložená z troch 2-posteľových izieb s prísteľkami, vybavených kuchynským kútom, kúpeľňou so sprchovacím kútom a toaletou, jednej 4-posteľovej izby s tým istým vybavením, 1 apartmánu s kuchynskou linkou, spoločenskej miestnosti s východom do záhrady, kotolne s novým plynovým kotlom, technickej miestnosti vybavenej práčkou so sušičkou, vyhrievanej lyžiarne a miestnosti na odkladanie bicyklov. Niektoré z izieb majú balkón s posedením. Penzión disponuje centrálnym plynovým kúrením, parkovacou plochou pre 3 vozidlá v rámci pozemku (parkovanie je možné aj na ulici pred penziónom), záhradným posedením, v každej miestnosti je pripojenie na internet. Penzión je funkčný, dosahuje výbornú obsadenosť počas celého roka, bez nutnosti rekonštrukcie je možné pokračovať v jeho prevádzke. Predáva sa aj so zariadením (ako je na fotografich). Nakoľko je nehnuteľnosť vedená ako dom, je možné financovať kúpu aj z hypotekárneho úveru.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Zastavaná plocha:
130 m2
Podlahová plocha:
260 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
7
Energetický certifikát:
žiadne
Energetická náročnosť budovy:
Klasické materiály
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Balkón:
áno
Terasa:
áno
Rok výstavby:
2006
Počet poschodí od prízemia vyššie:
2
Celková plocha:
260 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Priame, prosté jednanie budí v ľuďoch všetky dobré inštinkty. Ak jednáš otvorene a s úmyslom poslúžiť ľuďom, tvoj úspech je neodvratný.

Tomáš Baťa

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti