Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Nadštandardné kancelárie 120 m2 centrum-VÝRAZNE ZNÍŽENÁ CENA !!

Interné ID: 55625517
Ulica: Sad SNP
Obec: Žilina
Okres: Žilina
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Kancelárie
270 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj nadštandardné kancelárie v centre Žiliny o podlahovej ploche 120 m2. Priestor pozostáva z troch kancelárii 29 m2, 28 m2, 19m2, vstupnej recepcie, kuchynky, chodby , 2x kúpelňa ( jedna s vaňou a jedna so sprchovým kútom ) a 1 x WC pre návštevy. Priestor prešiel v roku 2016 kompletnou rekonštrukciou s použitím nadštandardných materiálov. Samozrejmosťou je vlastné plynové ÚK, klimatizácia a zabezpečovacie zariadenie. Kancelárie sa ponúkajú zariadené nábytkom podľa fotodokumentácie. Po čiastočnej úprave je možné priestory využívať na bytové účely.Taktiež je možné na kúpu využiť hypotekárny úver, nakoľko priestor je vedený na LV ako byt.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
120 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Eugen Cagáň

konateľ, maklér

Slovensky Česky
  • lrm
  • narks
  • rusr

V realitnej oblasti pracujem od r. 1993. Mojím cieľom je, aby CUSTOM.real bola stabilizovaná spoločnosť, poskytovala kvalitné a priateľské zázemie svojím maklérom a istotu svojím klientom.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti