Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Komerčná budova centrum Bytča ZNÍŽENÁ CENA!

Mestská časť: Veľká Bytča
Obec: Bytča
Okres: Bytča
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Komerčný objekt
Iné:
280 000 €

Popis nehnuteľnosti

Staršia budova v blízkosti centra mesta s podlahovou plochou 200m2 (z toho 50m2 je pivnica), bez výmery podkrovia. Budova je 2-podlažná, na 1.NP sa nachádza chodba, z ktorej sa vchádza do 5 nepriechodných miestností, soc.zariadenie, sklad. 2.NP predstavuje veľkorysé presvetlené podkrovie, ktoré vzhľadom k tomu, že nie je úplne dokončené, predstavuje širokú škálu možností využita. Nehnuteľnosť je postavená z klasických materiálov, je napojená na všetky inžinierske siete, kúrenie je ústredné plynovým kotlom. Na rovnakom pozemku sa nachádza ešte ďaľší objekt s podlahovou plochou 135m2, ktorý bol postavený v r.1990. Nehnuteľnosť je vzhľadom k polohe a dispozícii vhodná na komerčné účely (sídlo firmy, reštaurácia s letnou terasou, obchod, menšia výroba s kanceláriami, ateliér), ale takisto je vhodná na bývanie, prípadne je možná aj kombinácia bývanie + komerčné účely. Nehnuteľnosť je po predaji okamžite k dispozícii. Zábery predstavujú skutočný stav a možné alternatívy po rekonštrukcii.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný stav
Energetický certifikát:
žiadne
Celková plocha:
300 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Priame, prosté jednanie budí v ľuďoch všetky dobré inštinkty. Ak jednáš otvorene a s úmyslom poslúžiť ľuďom, tvoj úspech je neodvratný.

Tomáš Baťa

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti