Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Rodinný dom v centre Bytča ZNÍŽENÁ CENA!

Obec: Bytča
Okres: Bytča
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
280 000 €

Popis nehnuteľnosti

Starší rodinný dom v dobrom technickom stave, nachádzajúci sa vo výbornej lokalite kúsok od priameho centra. Dom má podlahovú plochu 200m2 (z toho 50m2 predstavuje pivnica) bez výmery podkrovia, je postavený z klasických materiálov, je napojený na všetky inžinierske siete, kúrenie je ústredné plynovým kotlom. Je 2 -podlažný, čiastočne podpivničený. Na 1. NP sa nachádza chodba, kuchyňa, 4 izby, kúpeľňa s WC, komora. 2.NP tvorí krásne presvetlené podkrovie s veľkými oknami, ktoré bolo plánované ako ateliér pre majiteľa. Na rovnakom pozemku ako dom sa nachádza ešte ďalší objekt o podlahovej ploche 135m2 postavený v r.1990, ktorý slúžil ako ateliér a sklad. Vstup z cesty na pozemok je prekrytý a vhodný na parkovanie auta. V blízkosti domu je komplexná občianska vybavenosť, ktorá ho predurčuje na kvalitné rodinné bývanie s dostupnosťou škôlky, školy, obchodov... Vzhľadom na polohu je dom takisto vhodný na podnikateľské účely príp. je možná kombinácia bývania a podnikania. Dom je neobývaný a je k dispozícii ihneď po predaji. Zábery zachytávajú súčasný stav a možný stav po rekonštrukcii. Pri rýchlom jednaní možná dohoda o cene.

Vlastnosti

Status:
zľava
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
300 m2
Teritórium:
Intravilán
Podlahová plocha:
250 m2
Stav:
pôvodný stav
Energetická náročnosť budovy:
Klasické materiály
Sklad:
áno
Celková plocha:
300 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Priame, prosté jednanie budí v ľuďoch všetky dobré inštinkty. Ak jednáš otvorene a s úmyslom poslúžiť ľuďom, tvoj úspech je neodvratný.

Tomáš Baťa

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti