Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Rodinný dom Babkov

Interné ID: 55626897
Ulica: Babkov
Obec: Lietavská Svinná-Babkov
Okres: Žilina
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
310 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rozostavaný 4-izbový dom na konci obce Babkov v tichom prostredí pod lesom. Dom je typu bungalov, nepodpivničený. Na I. nadzemnom podlaží sa nachádza hlavný vstup, zádverie, chodba, samostatné WC, kúpelňa, technická miestnosť, kuchyňa s jedálňou, obývačka a 3 izby.
Podkrovie je pochôdzne a je vhodné na úložné priestory. Zdroj vody vŕtaná studňa, kanalizácia do dvojkomorovej žumpy. Kúrenie elektrické podlahové rohožami. Dom je murovaný, kvalitné okná Slovaktual plast/hliník, samozrejmosťou sú exteriérové žalúzie. Pri dome sú plánované dve terasy, J-V a J-Z, prístupné z obývačky a zo spálne. Dom bude po dokončení poskytovať pre budúcich majiteľov kľudné bývanie blízko prírody.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
nedokončený
Úžitková plocha:
120 m2
Plocha pozemku:
728 m2
Zastavaná plocha:
133 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
El. napätie:
230/400V
Voda:
studňa
Kanalizácia:
žumpa
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno - 2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Eugen Cagáň

konateľ, maklér

Slovensky Česky
  • lrm
  • narks
  • rusr

V realitnej oblasti pracujem od r. 1993. Mojím cieľom je, aby CUSTOM.real bola stabilizovaná spoločnosť, poskytovala kvalitné a priateľské zázemie svojím maklérom a istotu svojím klientom.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti