Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Novostavba RD Rajecké Teplice

Ulica: Veterná
Obec: Rajecké Teplice
Okres: Žilina
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
320 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj budúcu novostavbu rodinného domu vo vyhľadávanej lokalite Rajecké Teplice. Jedná sa o dvojdom s identickými bytovými jednotkami. Každá polovica dvojdomu je postavená na pozemku o výmere 250 m2 vrátane zastavanej plochy domom a parkovania pri 3 autá, takže ostáva priestor na čiastočne prestrešenú terasu a menšiu záhradku. Na prízemí sa nachádza hlavný obytný priestor s jedálňou a kuchyňou s východom na terasu, zádverie, WC, kúpelňa, technická miestnosť, na poschodí 3 spálne, šatník, kúpelňa s WC a balkón. Dom bude dodaný v štádiu skolaudovaný holodom, aktuálne sa začali na stavbe zemné práce. Podrobnejšie informácie, pôdorysy, rezy zašleme na vyžiadanie mailom, príp. osobne v realitnej kancelárii. Cena 320.000,-EUR je za polovicu dvojdomu s pozemkom 250 m2, možný odpočet DPH.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
250 m2
Úžitková plocha:
130 m2
Zastavaná plocha:
104 m2
Stav:
Vo výstavbe
Počet izieb:
4
Terasa:
áno
Celková plocha:
250 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Eugen Cagáň

konateľ, maklér

Slovensky Česky
  • lrm
  • narks
  • rusr

V realitnej oblasti pracujem od r. 1993. Mojím cieľom je, aby CUSTOM.real bola stabilizovaná spoločnosť, poskytovala kvalitné a priateľské zázemie svojím maklérom a istotu svojím klientom.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti