Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Jedinečný RD Rajecké Teplice - Poluvsie s pozemkom 1550 m2

Ulica: .
Mestská časť: Poluvsie
Obec: Rajecké Teplice
Okres: Žilina
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
409 900 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj jedinečný priestranný rodinný dom v obklopení krásnej prírody v Rajeckých Tepliciach časť Poluvsie. Tento dvojpodlažný tehlový rodinný dom sa nachádza na mierne svahovitom veľkorysom pozemku o výmere 1550 m2 s krásnou a zelenou záhradou čo ponúka príjemne a pokojné bývanie v súkromí v obklopení stromov a zelene. Podlahová plocha všetkých troch podlaží je 366m2 a je veľmi dobre dispozične riešený. Pri dome sa nachádza terasa s altánkom a grilom. 

Dispozícia
Na prízemí sa nachádza vchod do domu, samostatné wc, svetlá jedáleň spojená s kuchyňou vo výbornom zachovalom stave a priestranná obývačka s krbom a výstupom na terasu. 
Na poschodí sa nachádzajú 3 izby, kúpelňa s wc a vaňou, a veľká spálňa s vlastným šatníkom a kúpeľňou. Všetky izby majú výstup na balkón s nádhernými výhľadmi.
V suteréne sa nachádza obrovská miestnosť vhodná napríklad na biliard, fitko, alebo pod, technická miestnosť, špajza a ďalšia miestnosť. 

Dom je napojený na všetky inžinierske siete, je tam dovedená optika a vedie k nemu udržiavaná asflatová cesta. Pred bránou sa nachádza parkovisko pre viacero áut a súčasťou domu je aj garáž. 

Na pozemku sa nachádza aj záhradný domček a veľký skleník. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1550 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
366 m2
Zastavaná plocha:
139 m2
Podlahová plocha:
366 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
5
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Balkón:
áno
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Rok výstavby:
2005
Celková plocha:
366 m2
Počet balkónov:
2
Počet terás:
1
Počet garáží:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Eugen Cagáň

konateľ, maklér

Slovensky Česky
  • lrm
  • narks
  • rusr

V realitnej oblasti pracujem od r. 1993. Mojím cieľom je, aby CUSTOM.real bola stabilizovaná spoločnosť, poskytovala kvalitné a priateľské zázemie svojím maklérom a istotu svojím klientom.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti