Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Rodinný dom Rosina s pozemkom 950 m2 - EXKLUZÍVNE U NÁS !

Ulica: x
Obec: Rosina
Okres: Žilina
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
390 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite Rosina. Dom je postavený v r. 1990, pričom v r. 2012 prešlo prízemné podlažie kompletnou rekonštrukciou - nové omietky, podlahy, rozvody elektriky, nový krb, dvere s obložkami, kuchynská linka, klimatizácia. Zároveň bol osadený nový plynový kotol na ÚK, vybudovaný veľkorysý altánok o výmere 100 m2 s privedenou vodou, elektrikou a odpadom. Na pozemku bol vybudovaný nový trávnik, automatický závlahový systém a osvetlenie.  Dom je kompletne podpivničený s vstavanou garážou. Pri vchode sa nachádza parkovacie miesto. Na prízemí domu sa nachádza obývačka s jedálňou a lóggiou, kuchyňa, spálňa, WC, kúpelňa a chodba. V podkroví je centrálna izba o výmere 40 m2, miestnosť s možnosťou využita na menšiu izbu, kúpelňa s WC, 2x úložný priestor a časť nezobytneného podrovia. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
950 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
250 m2
Zastavaná plocha:
110 m2
Podlahová plocha:
160 m2
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
160 m2
Orientácia:
juhozápad

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Eugen Cagáň

konateľ, maklér

Slovensky Česky
  • lrm
  • narks
  • rusr

V realitnej oblasti pracujem od r. 1993. Mojím cieľom je, aby CUSTOM.real bola stabilizovaná spoločnosť, poskytovala kvalitné a priateľské zázemie svojím maklérom a istotu svojím klientom.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti