Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

RD Lietava

Obec: Lietava
Okres: Žilina
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
129 900 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj EXKLUZÍVNE IBA U NÁS tehlový rodinný dom v obci Lietava pri Žiline (12 min. autom do centra mesta), priamo v centre obce s výbornou JZ orientáciou a výhľadom na hrad Lietava. Jednopodlažný dom o zastavanej ploche 80 m2 + prístavba 30 m2 sa nachádza na pozemku o výmere 595 m2. Dom je napojený na všetky IS, kúrenie je plynové (v dome je starší plynový kotol ), elektrina, voda aj kanalizácia. V celom dome sú vymenené plastové okná, murovaná kúpeľňa. Dom dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, 2 priestranných obytných miestností, priestrannej kuchyne, špajze a kúpeľne s WC s oknom. Prístavbu tvoria úložné priestory, 1 x wc a miestnosť s plynovým kotlom. Strecha je sedlová, krytina škridľa. Možnosť dobudovania podkrovia. Príslušenstvo domu tvorí aj drobná stavba (tehlové steny, drevo). Pozemok je oplotený s udržiavanou záhradou. Kúpou voľný.
K dispozícii máme v kúpnej cene zahrnutý aj vyhotovený znalecký posudok na sumu 128.000,-Eur. Do e-mailu vieme poslať pôdorys aj viac fotografií zvnútra. V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte na Tel.č.: 0903 442 185. Cena 129 900 €.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
595 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
110 m2
Zastavaná plocha:
98 m2
Podlahová plocha:
110 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
2
Typ budovy:
tehla
Celková plocha:
110 m2
Orientácia:
juhozápad
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti