Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

RD Trnové "1"

Interné ID: 55626341
Ulica: Do Brezníka
Obec: Žilina
Okres: Žilina
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
215 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na predaj rodinný dom v prímestskej časti Trnové. Dom sa nachádza v tichej časti mimo hlavnej cesty.Dom je v štádiu hrubej stavby s výplňami - okná, terasové dvere a vchodové dvere. Možnosť napojenia na všetky inžinierske siete, ktoré sa nachádzajú v ceste priamo pri dome . Na prízemí sa nachádza obývacia miestnosť s kuchynským kútom, prípravou na krb, zádverie, samostatné WC a úložný priestor. Na poschodí sa nachádzajú 4 izby, 2 kúpelne, samostatné WC. Vlastný pozemok má výmeru 359 m2 a patrí k nemu aj podiel 1/2 na spoločnej prístupovej ceste o výmere 82 m2, ktorá patrí aj k domu na susednom pozemku.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
nedokončený
Úžitková plocha:
150 m2
Plocha pozemku:
400 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Eugen Cagáň

konateľ, maklér

Slovensky Česky
  • lrm
  • narks
  • rusr

V realitnej oblasti pracujem od r. 1993. Mojím cieľom je, aby CUSTOM.real bola stabilizovaná spoločnosť, poskytovala kvalitné a priateľské zázemie svojím maklérom a istotu svojím klientom.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti