Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Krásna slnečná chata vo Veľkom Rovnom

Ulica: x
Obec: Veľké Rovné
Okres: Bytča
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
Iné:
179 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj krásnu romantickú drevenú chatu v príjemnom prostredí prírody vo Veľkom Rovnom. Chata bola postavená v roku 2021 na slnečnom pozemku o rozlohe 783 a má podlahovú plochu cca 75 m2. Dispozične pozostáva z prízemia kde sa nachádza obývačka s krbom, výstup na terasu, kuchyňa s jedálňou, kúpeľňa a malý sklad s práčkou, v podkroví sa nachádzajú dve spálne a loggia. Predáva sa kompletne a štýlovo zariadená. Slnečný pozemok je mierne svahovitý rastú na ňom ovocné stromy a vedie priamo k lesu. Postavená je z dreva na betónových základoch. Táto nádherná chatka je vhodná aj na celoročné bývanie v krásnej prírode, má súpisné číslo a na LV je vedená ako rodinný dom, čo umožňuje financovanie hypotekárnym úverom. Pri chate je štrkové parkovisko pre 4 až 6 aut a vedie k nej celoročný prístup po asfaltovej ceste. Je napojená na všetky inžinierske siete okrem plynu, vrátane kanalizácie. V chate je dovedený aj optický internet. Obec Veľké Rovné poskytuje dobrú občiansku vybavenosť - materská a základná škola, zdravotné stredisko, obchod. Od Žiliny je vzdialená 25 mn, od Bytče 10 min a od Bratislavy 2 hodiny po diaľnici.
 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
787 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Úžitková plocha:
75 m2
Zastavaná plocha:
40 m2
Podlahová plocha:
75 m2
Stav:
novostavba
Typ budovy:
drevo
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Balkón:
áno
Terasa:
áno
Špajza:
áno
Rok výstavby:
2021
Celková plocha:
75 m2
Počet balkónov:
1
Počet terás:
1
Orientácia:
juhovýchod
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku - vodný zdroj:
áno
Elektrika - na pozemku - 230 V:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Internet:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Simona Cagáňová

marketér, maklér

Slovensky English
  • narks
  • lrm
  • rusr

Realitný svet mi predstavil moj otec a v realitnej kancelárii pracujem od roku 2017. Zameriavam sa na marketing nehnuteľností a sledujem najnovšie trendy, pretože kvalitná prezentácia a správne nastavený marketing nehnuteľnosti je základom úspechu pri predaji.
„Keď investujete do nehnuteľnosti, kupujete si deň, kedy nemusíte pracovať"

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti