Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Mane Caffeé - priestor 180 m2 na prenájom/predaj

Ulica: Horný Val
Mestská časť: Staré mesto
Obec: Žilina
Okres: Žilina
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Priestory
Typ: Prenájom
Typ objektu: Reštauračné priestory
Iné:
1 000 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na prenájom tradičnú žilinskú kaviareň Mane Caffeé prevádzkovanú od r. 2005 umiestnenú v centre mesta na rohu Radničnej ulice a Horného valu. Priestor má 180 m2 na dvoch podlažiach vrátane terasy pod " laubňami " pred vchodom do kaviarne. Zariadenie kaviarne vrátane nábytku, spotrebičov, kávovaru, servisu je možné odkúpiť od vlastníka priestoru v hodnote 4.000,-EUR alebo si ho prenajímať za cenu 100,-EUR/mesiac. Cena nájmu priestoru je 1.000,-EUR/mesiac, energie cca 300 EUR/mesiac. V prípade záujmu využiť priestor na iný zámer ako kaviareň prenajímateľ priestor uvoľní a vyprázdni. V prípade záujmu je možné priestor odkúpiť cca 05/2025. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
180 m2
Zastavaná plocha:
90 m2
Stav:
úplne prerobený
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Sklad:
áno
Pozícia:
vyvýšené prízemie
Celková plocha:
180 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Eugen Cagáň

konateľ, maklér

Slovensky Česky
  • lrm
  • narks
  • rusr

V realitnej oblasti pracujem od r. 1993. Mojím cieľom je, aby CUSTOM.real bola stabilizovaná spoločnosť, poskytovala kvalitné a priateľské zázemie svojím maklérom a istotu svojím klientom.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti