Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Kancelárske priestory priemyselná zóna

Ulica: x
Obec: Žilina
Okres: Žilina
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Priestory
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárske priestory
10 €/m2/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Kancelársky priestor na 2.NP v 4 - podlažnej budove v priemyselnej zóne s vlastným parkoviskom. K dispozícii sú kancelárie č.210 o výmere 20m2 (voľná ihneď)), č. 206 o výmere 20m2 (voľná od 01.10.) a č.205 o výmere 16m2 (od 01.01. príp. dohoda). Budova disponuje SBS a vlastným priestranným parkoviskom, kde je možnosť umiestnenia aj menšieho skladu. Cena je vrátane energií a parkovania, k cene treba pripočítať DPH. Kancelárie sa dajú prenajať aj jednotlivo. V budove sú  k dispozícii ešte  kancelárie na 3.NP o celkovej výmere 109m2 a na 4.NP o celkovej výmere 96m2. Provízia pre RK je 200,-  EUR jednorázovo.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
iné
Úžitková plocha:
60 m2
Stav:
pôvodný stav
Celková plocha:
60 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Priame, prosté jednanie budí v ľuďoch všetky dobré inštinkty. Ak jednáš otvorene a s úmyslom poslúžiť ľuďom, tvoj úspech je neodvratný.

Tomáš Baťa

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti