Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Rezervované 2i byt so šatníkom a balkónom Hliny VII

Ulica: Severná
Mestská časť: Hliny
Obec: Žilina
Okres: Žilina
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
Rezervované

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám exkluzívne na predaj krásny a štýlový 2 izbový byt na Hlinách VII, ul. Severná. Byt prešiel kompletnou a nadčasovou rekonštrukciou, kde boli použité kvalitné materiály. Výmera bytu je 57m2 vrátane dvoch pivníc, byt disponuje aj novým zaskleným balkónom orientovaným na západ. Je veľmi dobre dispozične riešený - priestranná chodba, kuchyňa, samostatná spálňa, šatník, obývačka s balkónom, kúpeľňa s veľkým sprchovým kútom a samostatné wc. Izby nie sú priechodné. Veľkou výhodou pre budúceho majiteľa je šatník. Kuchyňa je komplet vybavená - skrytý výsuvný digestor, umývačka riadu, práčka, chladnička. Orientácia - kuchyňa a spálňa orientavné do dvora na východ, obývačka s balkónom orientovaná na západ. Nachádza sa na 2. poschodí bez výťahu ( výťah v budúcnosti plánovaný). Byt sa predáva kompletne zariadený vkusným a štýlovým nábytkom, čo z ponuky robí aj výbornú investičnú príležitosť.

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
57 m2
Zastavaná plocha:
55 m2
Podlahová plocha:
57 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
2
Typ budovy:
panelová stavba
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Balkón:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
2
Celková plocha:
57 m2
Počet balkónov:
1
Počet pivníc:
2
Vykurovanie - centrálne:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Simona Cagáňová

marketér, maklér

Slovensky English
  • narks
  • lrm
  • rusr

Realitný svet mi predstavil moj otec a v realitnej kancelárii pracujem od roku 2017. Zameriavam sa na marketing nehnuteľností a sledujem najnovšie trendy, pretože kvalitná prezentácia a správne nastavený marketing nehnuteľnosti je základom úspechu pri predaji.
„Keď investujete do nehnuteľnosti, kupujete si deň, kedy nemusíte pracovať"

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti