Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Stavebný pozemok Terchová EXKLUZÍVNE

Interné ID: 55626952
Ulica: Biely Potok
Obec: Terchová
Okres: Žilina
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - pre rodinné domy
Iné:
115 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj pozemok v známej rázovitej, obci Terchová, v tichej lokalite mimo hlavnej cesty, krásnom prírodnom prostredí v časti Biely Potok. Rozmery pozemku sú cca 27 x 23m (na konci sa pozemok ešte rozširuje) určený podľa Územno-plánovacej informácie na IBV, základná funkcia obytná, doplnková funkcia rekreačná, športová a výrobná (obchody, ubytovacie a reštauračné zariadenia, agroturistika). K pozemku vedie asfaltová prístupová cesta. Z inžinierskych sietí je k dispozícii elektrina - pozemok má vlastnú el.prípojku, voda je riešená studňou, odpad žumpou. Z pozemku sú krásne výhľady na okolitú prírodu. K dispozícii je ÚPI, Geometrický plán. V prípade záujmu je možné dokúpiť pozemok o výmere cca 2.000m2, susediaci s predmetným pozemkom, cena dohodou.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
820 m2
Plocha pozemku:
820 m2
El. napätie:
230V
Voda:
studňa
Plyn:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Priame, prosté jednanie budí v ľuďoch všetky dobré inštinkty. Ak jednáš otvorene a s úmyslom poslúžiť ľuďom, tvoj úspech je neodvratný.

Tomáš Baťa

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti