Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Rekreačný apartmán KĽAK

Interné ID: 55626326
Ulica: Kľak
Obec: Fačkov
Okres: Žilina
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: Rekreačný apartmán
Iné:
168 500 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj krásny a kompletne zariadený apartmán o výmere 52 m2 s terasou o výmere 13 m2 v novozrekonštruovanom apartmánovom dome KĽAK ( bývalý horský hotel Kľak ). Uprostred nádhernej prírody, medzi stromami, apartmán sa nachádza na II. nadzemnom podlaží s priamym výhľadom na kopec Kľak. Apartmán pozostáva s obytnej miestnosti s kuchyňou s východom na terasu, spálne, kúpeľne spojenej s WC, skladu a chodby. Apartmán sa predáva kompletne zariadený. Na I. nadzemnom podlaží sa nachádza zázemie pre apartmánový dom - wellnes s vírovkou a troma saunami, fitness, spoločenské miestnosti a lyžiareň. Wellnes je taktiež zrekonštruované. Uvedené zázemie nie je prístupné pre verejnosť, slúži len majiteľom apartmánov, resp. ubytovaným v apartmánoch. Investor zabezpečí správu objektu a taktiež služby spojené s prenajímaním apartmánu. K apartmánu je vlastné parkovacie miesto bezprotredne pri objekte, v cene.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
52 m2
Úžitková plocha:
52 m2
Loggia:
nie
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Kúpeľňa:
áno
Zariadenie:
zariadený
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Terasa plocha:
13 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Simona Cagáňová

marketér, maklér

Slovensky English
  • narks
  • lrm
  • rusr

Realitný svet mi predstavil moj otec a v realitnej kancelárii pracujem od roku 2017. Zameriavam sa na marketing nehnuteľností a sledujem najnovšie trendy, pretože kvalitná prezentácia a správne nastavený marketing nehnuteľnosti je základom úspechu pri predaji.
„Keď investujete do nehnuteľnosti, kupujete si deň, kedy nemusíte pracovať"

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti